Inventory

Подредени по:
  • Тип на возило: Лагер
Цена 19 900 €
километри
102.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 150 ks
Година
2016
Цена 15 700 €
километри
92.000
Гориво
Дизел
Мотор
1995ccm 150KS
Година
2016
Цена 12 900 €
километри
140.000
Гориво
Дизел
Мотор
1496ccm 115KS,
Година
2015
километри
110.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 120 ks
Година
2016
километри
149.000
Гориво
Дизел
Мотор
1598 ccm 136KS
Година
2016
километри
96.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 95 ks
Година
2016
Цена 18 300 €
километри
144.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 136 ks
Година
2015
километри
94.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 194 ks
Година
2017
километри
129.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 120 ks
Година
2017
километри
142.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 170 ks
Година
2014