• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
 • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
 • +389 (0) 2 2600 800

Возила на продажба

Подредени по:
 • Марка: Opel
13
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
151.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
06/2017
 • шифра# 88518
Погледни детално
14
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
141.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
05/2017
 • шифра# 85661
Погледни детално
15
Opel Zafira 1.6 D Blueijectin 134ks Bussines Edition MT 7seat
километри
146.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
01/2017
 • шифра# 35787
Погледни детално
12
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
132.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
06/2017
 • шифра# 88319
Погледни детално
12
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
135.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
06/2017
 • шифра# 86788
Погледни детално
12
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
137.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
05/2017
 • шифра# 88157
Погледни детално
12
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
122.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
05/2017
 • шифра# 87035
Погледни детално
15
Opel Grandland X 1.6 D 120ks ECOTEC Business Edition MT
километри
138.000
Гориво
Дизел
Година
2018
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
05/2018
 • шифра# 45801
Погледни детално
11
Opel Insignia Grand Sport 1.6 cdti 136ks Edition MT
километри
114.000
Гориво
Дизел
Година
2018
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
07/2018
 • шифра# 66612
Погледни детално
12
Opel Grandland X 1.6 D 120ks Business Edition MT
километри
108.000
Гориво
Дизел
Година
2018
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
02/2018
 • шифра# 45859
Погледни детално