Возила

Сортирај според:
  • Тип на возило: Товарни
Цена 7 490€
Поминати километри
148.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2014
Поминати километри
150.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 75 ks
Година
2011
Поминати километри
172.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 90 ks
Година
2011
Цена 7 990€
Поминати километри
150.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2015
Поминати километри
45.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2016
Поминати километри
143.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 128 ks
Година
2011
Цена 6 900€
Поминати километри
138.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.4 70 ks
Година
2014
Цена 6 900€
Поминати километри
116.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.4 70 ks
Година
2013
Цена 6 900€
Поминати километри
127.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.4 70 ks
Година
2014
  • 1
  • 2