Возила

Сортирај според:
  • Тип на возило: Лагер
Поминати километри
121.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 cm, 110 ks
Година
2014
Поминати километри
144.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 cm, 110 ks
Година
2016
Цена 22 700€
Поминати километри
177.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 116 ks
Година
2015
Поминати километри
129.200
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 TDI 163 ks
Година
2016
Поминати километри
163.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 140ks
Година
2013
Цена 15 100€
Поминати километри
162.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 cm, 163 ks
Година
2014
Поминати километри
155.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 cm, 110 ks
Година
2013
Цена 8 490€
Поминати километри
157.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2016
Цена 3 700€
Поминати километри
110.000
Гориво
Бензин
Мотор
1.0 68 ks
Година
2007