Возила

Сортирај според:
Поминати километри
159.000
Гориво
Бензин
Мотор
1.2 80 ks
Година
2008
Цена 3 700€
Поминати километри
110.000
Гориво
Бензин
Мотор
1.0 68 ks
Година
2007
Поминати километри
150.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 75 ks
Година
2011
Поминати километри
172.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 90 ks
Година
2011
Цена 6 200€
Поминати километри
116.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.4 70 ks
Година
2013
Цена 7 190€
Поминати километри
148.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2014
Цена 7 400€
Поминати километри
63.500
Гориво
Бензин
Мотор
1.2 60 ks
Година
2016
Цена 7 490€
Поминати километри
150.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2015
Цена 7 700€
Поминати километри
158.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 105 ks
Година