• Пон – Пет: 08:00 – 18:00 | Сабота: 08:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800

Возила на продажба

Подредени по:
  • Марка: Opel
Opel Corsa-e Edition
18
29 100€
Opel Corsa-e Edition
  • 600
  • Електрично
  • 01/2020