Возила

Сортирај според:
Поминати километри
84.700
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 164 ks
Година
2013
Поминати километри
148.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 95 ks
Година
2015
Поминати километри
163.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 140ks
Година
2013
Поминати километри
152.300
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 130 ks
Година
2014
Поминати километри
144.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 cm, 110 ks
Година
2016
Поминати километри
121.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 cm, 110 ks
Година
2014
Поминати километри
140.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 136 ks
Година
2012
Цена 15 100€
Поминати километри
162.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 cm, 163 ks
Година
2014
Поминати километри
149.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 cm, 110 ks
Година
2015