• Пон – Пет: 08:00 – 18:00 | Сабота: 08:00 – 15:00
 • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
 • +389 (0) 2 2600 800

Возила на продажба

Подредени по:
Opel Corsa-e Edition
18
27 100€
Opel Corsa-e Edition
 • 600
 • Електрично
 • 01/2020
Opel Ampera -e Innovation 60KW
17
25 900€
Opel Ampera -e Innovation 60KW
 • 60.000
 • Електрично
 • 12/2017
BMW 530d Xdrive Business Auto
19
41 800€
BMW 530d Xdrive Business Auto
 • 82.000
 • Дизел
 • 05/2018
Land Rover Discovery 3.0D SE 248КS Automatik
19
48 900€
Land Rover Discovery 3.0D SE 248КS Automatik
 • 115.000
 • Дизел
 • 03/2018