Возила

Сортирај според:
Поминати километри
133.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 110 ks
Година
2015
Поминати километри
100.700
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 110 ks
Година
2015
Цена 19 400€
Поминати километри
181.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 cm, 110 ks
Година
2015
Поминати километри
130.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 110 ks
Година
2015
Поминати километри
109.000
Гориво
hybrid
Мотор
2.0 224 ks
Година
2016
Цена 22 700€
Поминати километри
177.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 116 ks
Година
2015
Поминати километри
63.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 136 ks
Година
2013
Цена 22 900€
Поминати километри
139.900
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 190 ks
Година
2014
Поминати километри
136.500
Гориво
Дизел
Мотор
2143 cm3, 136 ks
Година
2016