fbpx
BMW Serie 2 Active Tourer 18d MT
BMW Serie 2 Active Tourer 18d MT
Контактирајте нè за цена
Drive Type:
Front Wheel Drive
Трансмисија:
Мануелен
Мотор:
1995ccm
Doors:
5-door
Мотор:
1995ccm
VIN:
SAH023
Offer ID #25217
Offer ID #25217
 

✅ Прва регистрација 03/2018

✅ Интернационална верификација за квалитет

✅ Комплетна сервисна историја

✅ Редовно  сервисирани возила

✅ Гаранција

За повеќе информации:

🌍 www.omo.mk

🌍 www.vozinastruja.mk

☎ 𝟎𝟐𝟐𝟔𝟎𝟎𝟖𝟎𝟎

📲 𝟎𝟕𝟎𝟐𝟖𝟖𝟎𝟑𝟕,𝟎𝟕𝟓𝟐𝟏𝟔𝟖𝟎𝟗 𝟎𝟕𝟏𝟑𝟖𝟑𝟑𝟑𝟕 или директно во салонот на 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐎𝐮𝐭𝐥𝐞𝐭 на маг.пат Скопје – Приштина, Хасан Приштина 𝟏𝟐𝟓, Скопје.

BMW Serie 2 Active Tourer 18d MT

Контактирајте нè за цена
Марка:
BMW
Модел:
2-Serie
Трансмисија:
Мануелен
Година:
2018
Километри:
170,000 km
Гориво:
Дизел
Мотор:
1995ccm
Моќност:
110kW
VIN:
SAH023

Испрати порака

    Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

    +38975216809

    Copyright © 2021. All rights reserved.