fbpx
BMW X5 xDrive 30d Xline AT 7seat
BMW X5 xDrive 30d Xline AT 7seat
Контактирајте нè за цена
Drive Type:
AWD/4WD
Трансмисија:
Автоматик
Мотор:
2993ccm
Мотор:
2993ccm
VIN:
SAH014
Offer ID #24106
Offer ID #24106

Возилото располага со..

Прва регистрација 10/2019

Интернационална верификација за квалитет

Комплетна сервисна историја

Редовно  сервисирани возила

Гаранција

За повеќе информации:

🌍 www.omo.mk

🌍 www.vozinastruja.mk

𝟎𝟐𝟐𝟔𝟎𝟎𝟖𝟎𝟎

📲 𝟎𝟕𝟎𝟐𝟖𝟖𝟎𝟑𝟕,075216809 𝟎𝟕𝟏𝟑𝟖𝟑𝟑𝟑𝟕 или директно во салонот на 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐎𝐮𝐭𝐥𝐞𝐭 на маг.пат Скопје – Приштина, Хасан Приштина 𝟏𝟐𝟓, Скопје.

BMW X5 xDrive 30d Xline AT 7seat

2019
70,429 km
СУВ Дизел
Контактирајте нè за цена
Марка:
BMW
Модел:
X5
Трансмисија:
Автоматик
Година:
2019
Километри:
70,429 km
Гориво:
Дизел
Мотор:
2993ccm
Моќност:
195kW
VIN:
SAH014

Испрати порака

    Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

    +38975216809

    Copyright © 2021. All rights reserved.