fbpx
Grandland X ECOTEC Inovation S&S AT6
Grandland X ECOTEC Inovation S&S AT6
Контактирајте нè за цена
Мотор:
1499ccm
Doors:
5-door
Мотор:
1499ccm
VIN:
SBH013
Offer ID #25350
Offer ID #25350

✅ Прва регистрација 07/2019

✅ Интернационална верификација за квалитет

✅ Комплетна сервисна историја

✅ Редовно  сервисирани возила

✅ Гаранција

За повеќе информации:

🌍 www.omo.mk

🌍 www.vozinastruja.mk

☎ 𝟎𝟐𝟐𝟔𝟎𝟎𝟖𝟎𝟎

📲 𝟎𝟕𝟎𝟐𝟖𝟖𝟎𝟑𝟕,𝟎𝟕𝟓𝟐𝟏𝟔𝟖𝟎𝟗 𝟎𝟕𝟏𝟑𝟖𝟑𝟑𝟑𝟕 или директно во салонот на 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐎𝐮𝐭𝐥𝐞𝐭 на маг.пат Скопје – Приштина, Хасан Приштина 𝟏𝟐𝟓, Скопје.

Grandland X ECOTEC Inovation S&S AT6

2019
148,000 km
СУВ Дизел
Контактирајте нè за цена
Марка:
Opel
Модел:
Grandland X
Година:
2019
Километри:
148,000 km
Гориво:
Дизел
Мотор:
1499ccm
Моќност:
96kW
VIN:
SBH013

Испрати порака

    Продажен Консултант
    Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

    +38975216809

    Copyright © 2021. All rights reserved.