fbpx
Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 SE AWD 150ks
Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 SE AWD 150ks
Контактирајте нè за цена
Мотор:
1999ccm
Doors:
5-door
Мотор:
1999ccm
VIN:
SBH007
Offer ID #25213
Offer ID #25213
 

✅ Прва регистрација 06/2019

✅ Интернационална верификација за квалитет

✅ Комплетна сервисна историја

✅ Редовно  сервисирани возила

✅ Гаранција

За повеќе информации:

🌍 www.omo.mk

🌍 www.vozinastruja.mk

☎ 𝟎𝟐𝟐𝟔𝟎𝟎𝟖𝟎𝟎

📲 𝟎𝟕𝟎𝟐𝟖𝟖𝟎𝟑𝟕,𝟎𝟕𝟓𝟐𝟏𝟔𝟖𝟎𝟗 𝟎𝟕𝟏𝟑𝟖𝟑𝟑𝟑𝟕 или директно во салонот на 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐎𝐮𝐭𝐥𝐞𝐭 на маг.пат Скопје – Приштина, Хасан Приштина 𝟏𝟐𝟓, Скопје.

Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 SE AWD 150ks

76,000 km
СУВ
Контактирајте нè за цена
Марка:
Land Rover
Модел:
Discovery Sport
Километри:
76,000 km
Мотор:
1999ccm
Моќност:
110kW
VIN:
SBH007

Испрати порака

    Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

    +38975216809

    Copyright © 2021. All rights reserved.