fbpx
Opel Crossland X Advance MT
Opel Crossland X Advance MT
Контактирајте нè за цена
Drive Type:
Front Wheel Drive
Трансмисија:
Мануелен
Мотор:
1199ccm
Doors:
5-door
Мотор:
1199ccm
VIN:
SBH008
Offer ID #25203
Offer ID #25203
 

✅ Прва регистрација 01/2020

✅ Интернационална верификација за квалитет

✅ Комплетна сервисна историја

✅ Редовно  сервисирани возила

✅ Гаранција

За повеќе информации:

🌍 www.omo.mk

🌍 www.vozinastruja.mk

☎ 𝟎𝟐𝟐𝟔𝟎𝟎𝟖𝟎𝟎

📲 𝟎𝟕𝟎𝟐𝟖𝟖𝟎𝟑𝟕,𝟎𝟕𝟓𝟐𝟏𝟔𝟖𝟎𝟗 𝟎𝟕𝟏𝟑𝟖𝟑𝟑𝟑𝟕 или директно во салонот на 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐎𝐮𝐭𝐥𝐞𝐭 на маг.пат Скопје – Приштина, Хасан Приштина 𝟏𝟐𝟓, Скопје.

Opel Crossland X Advance MT

2020
108,000 km
СУВ Бензин
Контактирајте нè за цена
Марка:
Opel
Модел:
Crossland
Трансмисија:
Мануелен
Година:
2020
Километри:
108,000 km
Гориво:
Бензин
Мотор:
1199ccm
Моќност:
66kW
VIN:
SBH008

Испрати порака

    Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

    +38975216809

    Copyright © 2021. All rights reserved.