fbpx
Peugeot 2008 Allure AT
Контактирајте нè за цена
Drive Type:
Front Wheel Drive
Трансмисија:
Автоматик
Мотор:
1499ccm
Doors:
5-door
Мотор:
1499ccm
VIN:
MMH041
Offer ID #25362
Offer ID #25362

✅ Прва регистрација 08/2020

✅ Интернационална верификација за квалитет

✅ Комплетна сервисна историја

✅ Редовно  сервисирани возила

✅ Гаранција

За повеќе информации:

🌍 www.omo.mk

🌍 www.vozinastruja.mk

☎ 𝟎𝟐𝟐𝟔𝟎𝟎𝟖𝟎𝟎

📲 𝟎𝟕𝟎𝟐𝟖𝟖𝟎𝟑𝟕,𝟎𝟕𝟓𝟐𝟏𝟔𝟖𝟎𝟗 𝟎𝟕𝟏𝟑𝟖𝟑𝟑𝟑𝟕 или директно во салонот на 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐎𝐮𝐭𝐥𝐞𝐭 на маг.пат Скопје – Приштина, Хасан Приштина 𝟏𝟐𝟓, Скопје.

Peugeot 2008 Allure AT

2020
87,094 km
СУВ Дизел
Контактирајте нè за цена
Марка:
Peugeot
Модел:
2008
Трансмисија:
Автоматик
Година:
2020
Километри:
87,094 km
Гориво:
Дизел
Мотор:
1499ccm
Моќност:
96kW
VIN:
MMH041

Испрати порака

    Продажен Консултант
    Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

    +38975216809

    Copyright © 2021. All rights reserved.