fbpx
Toyota RAV4 E-CVT Business 4WD AT
Toyota RAV4 E-CVT Business 4WD AT
Контактирајте нè за цена
Drive Type:
AWD/4WD
Трансмисија:
Автоматик
Мотор:
2487ccm
Doors:
5-door
Мотор:
2487ccm
VIN:
SAH024
Offer ID #25344
Offer ID #25344

✅ Прва регистрација 02/2020

✅ Интернационална верификација за квалитет

✅ Комплетна сервисна историја

✅ Редовно  сервисирани возила

✅ Гаранција

За повеќе информации:

🌍 www.omo.mk

🌍 www.vozinastruja.mk

☎ 𝟎𝟐𝟐𝟔𝟎𝟎𝟖𝟎𝟎

📲 𝟎𝟕𝟎𝟐𝟖𝟖𝟎𝟑𝟕,𝟎𝟕𝟓𝟐𝟏𝟔𝟖𝟎𝟗 𝟎𝟕𝟏𝟑𝟖𝟑𝟑𝟑𝟕 или директно во салонот на 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐎𝐮𝐭𝐥𝐞𝐭 на маг.пат Скопје – Приштина, Хасан Приштина 𝟏𝟐𝟓, Скопје.

Toyota RAV4 E-CVT Business 4WD AT

2020
106,000 km
СУВ Хибрид
Контактирајте нè за цена
Марка:
Toyota
Модел:
RAV4
Трансмисија:
Автоматик
Година:
2020
Километри:
106,000 km
Гориво:
Хибрид
Мотор:
2487ccm
Моќност:
131kW
VIN:
SAH024

Испрати порака

    Продажен Консултант
    Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

    +38975216809

    Copyright © 2021. All rights reserved.