• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

3008 BlueHDi 130 S&S EAT8 ACTIVE BUSINESS

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 130.000
Гориво N/A
Мотор 1499ccm 130KS
Боја Бела
Прва регистрација 10/2019
WLTP N/A
Шифра бр. 91177
Дополнителна опрема