• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

3008 BLUEHDI 130 S&S EAT8 ACTIVE BUSINESS

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 132.000
Гориво Дизел
Мотор 1499ccm 130KS
Боја Сива металик
Прва регистрација 05/2019
WLTP N/A
Шифра бр. 35428
Дополнителна опрема