BMW 1 118D 150ks Business MT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 130.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 ks
Година 2015
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање