BMW 116 Efficientdynamics 1.6 D 115ks MT

Цена НАСКОРО
со ДДВ
Каросерија Хечбек
километри 152.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 150 ks
Година 2014
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање