BMW 2 Active Tourer 216 D Business MT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 163.000
Гориво Дизел
Мотор 1.5 116 ks
Година 2016
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање