BMW 4 G COUPE 430D 258ks Xdrive Luxury AT

НАСКОРО
Каросерија Седан
километри 141.000
Гориво Дизел
Година 2015
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање