BMW 520 Business 2.0 D 190ks AT

Аctive Cruise Control with Stop & Go функција • Driving Assistant Plus • Lane Departure Warning • Driving Performance Control • Businnes систем за навигација • Информации за сообракај • Паркинг сензори – напред и позади • Park Distance Control • LED светла за магла • Адаптивни LED светла • High – Beam Asisstant • Mултифункционален кожен спртски волан • Индикатор за притисок во пневматици • Автоматска трансмисија • Двозонска автоматска клима • Aмбиентално осветлување • Mултифункционална дигитална инструмент табла • Греење на предни седишта.

 Регистрирано до 10/2021 со зелен картон.

Цена 32 000 €
со ДДВ
Каросерија Седан
километри 158.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 190ks
Боја Црна Металик
Прва регистрација 10/2017
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање