• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

BMW 530D 3.0 265ks Business AT

Основни податоци
Тип на возило Седан
километри 107.000
Гориво Дизел
Мотор 2993ccm 265KS
Боја Сива металик
Прва регистрација 10/2020
WLTP N/A
Шифра бр. 281311
Дополнителна опрема