BMW 530d Xdrive Business Auto

АBS • BAS • CBC • SDSC • DTC • Аctive Cruise Control with Stop & Go функција • Driving Assistant Plus • Lane Departure Warning • Driving Performance Control • Businnes систем за навигација • Head Up Display • Информации за сообракај • Паркинг сензори – напред и позади • Park Distance Control • LED светла за магла • Адаптивни LED предни светла • High – Beam Asisstant • Mултифункционален кожен спртски волан • Koжен ентериер • Индикатор за притисок во пневматици • Автоматска трансмисија • Двозонска автоматска клима • Aмбиентално осветлување • Mултифункционална дигитална инструмент табла.

 • Oд технички причини може да има повеќе или помалку опрема.

Цена 41 800 €
со ДДВ
Каросерија Седан
километри 82.000
Гориво Дизел
Мотор 2993ccm 265KS
Боја Црна Металик
Прва регистрација 05/2018
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање