BMW i3 REX 60Ah Automatik

НАСКОРО
Каросерија Hatchback
Поминати километри 24.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 143 ks
Година 2016
Боја Бела
Регистрација Нерегистрирано возило