BMW X1 18D Sdrive Advantage 2.0 150ks AT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 144.246
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 ks
Година 2015
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање