BMW X1 18D Sdrive Xline Comfort Plus AT8

ABS •  BAS • CBC • Airbag • Tемпомат со функција за кочење • Аctive Guard – Препознавање на пешак и возило напред • Мултифункционален кожен спортски волан со команди • Start-Stop систем • 8 степен автоматски менувач • Систем за навигација • Koжен ентериер • Двозонска клима уред • Предни наслон за рака • Isofix систем на зади седишта • Амбиентално осветлување на внатрешноста • Kровни носачи • Паркинг сензори напред и позади со графички приказ • LED светла • Светлосен пакет • Performance control • Надворешни елементи Мatt Chrome • 18” Aлуминиумски фелни • Сензор за дожд со автоматско вклучување • Bluetooth и USB конекција.

Цена 23 200 €
со ДДВ
Каросерија СУВ
километри 150.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 ks
Година 2016
Боја Кафена Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање