BMW X1 20D Xdrive Advantage 2.0 190ks AT8

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 144.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 190 ks
Година 2016
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање