• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

BMW X1 Sdrive 18d Business AT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 124.000
Гориво Дизел
Мотор 1995ccm 150KS
Боја Сива металик
Прва регистрација 03/2019
WLTP N/A
Шифра бр. SLG020
Дополнителна опрема