BMW X1 Xdrive 18D MT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 120.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 ks
Година 2016
Боја Сина Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање