BMW X4 Xdrive 30DA Xline

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 108.000
Гориво Дизел
Мотор 3.0 258 ks
Година 2016
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање