Ford Mondeo Econetic Business 1.5 TDCI 120KS MT

НАСКОРО
Каросерија Седан
километри 145.000
Гориво Дизел
Мотор 1.5 120 KS
Година 2016
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање