• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

ID.3 LIFE PRO 62kwh

Основни податоци
Тип на возило Хечбек
километри 28.000
Гориво Електрично
Мотор 62kwh, 146KS
Боја Бела
Прва регистрација 06/2021
WLTP 350km
Шифра бр. MMG026
Дополнителна опрема