Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150KS SE 4WD

Каросерија СУВ
километри 150.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 ks
Година 2016
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање