Land Rover Discovery Sport 4WD Pure 2.0 TD4 180ks AT 7 seat

Land Rover Discovery Sport 4WD Pure 2.0 TD4 180ks AT 7 seat

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 154000
Гориво Дизел
Мотор 1999ccm 180KS
Боја Бела
Прва регистрација 12/2017
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање