Land Rover Discovery Sport 4WD Pure Mark 2.0 TD4 150ks AT

EPB – електрична паркинг кочница • RSC • ETC • DSC • EPAS – електронски серво управувач • помош при тргнување на нагорнина • HDC • ATPC4 • Паркинг сензори со камера • 10” Touch Pro • Приклучници за напојување 12V + USB • Аудио систем • Bluetooth поврзување • Аналогни инструменти со централен TFT дисплеј • Led Дневни • Греење на заден прозорец • Затемнети задни стакла • 17’’ Aлуминиуски фелни • Мултифункционален кожен волан • Електрично подесување на ретровизори • Препознавање на сообраќаен знак и ограничувач на брзина • Tемпомат • Клима уред со две зони со отвори за вентилација во вториот ред • Систем за навигација Navigation Pro.

Цена 23 500 €
со ДДВ
Каросерија СУВ
километри 144.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 ks
Година 2015
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање