Land Rover Evoque 2.2 SD4 190KS 4×4 AT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 158.000
Гориво Дизел
Мотор 2.2 190 ks
Година 2014
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање