Land Rover Range Rover Evo 2.0 Td4 180ks Pure 4WD

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 150.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 180 ks
Година 2016
Боја Сина Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање