Land Rover Range Rover Sport HSE 3.0 249ks Tdv6 AT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 107.000
Гориво Дизел
Мотор 2993ccm 249ks
Боја Сина Металик
Прва регистрација 10/2017
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање