Land Rover Range Rover Velar 3.0 R-Dinamic HSE

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 145.000
Гориво Дизел
Мотор 3.0 300 ks
Година 2017
Боја Сребрена Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање