Mercedes B 180 CDI 109ks MT

Опрема

Возилото е купено во Македонија и редовно сервисирано во овластен сервис.

НАСКОРО
Каросерија Hatchback
Поминати километри 149.000
Гориво Дизел
Мотор 1.8 109 ks
Година 2015
Боја Сива металик