• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

MERCEDES-BENZ GLC 220 d 4Matic Business

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 130.000
Гориво Дизел
Мотор 2143ccm 170KS
Боја Бела
Прва регистрација 01/2017
WLTP N/A
Шифра бр. SAG014
Дополнителна опрема