Mercedes C 180 D AUT

Цена 21 200 €
кампања
19 400 €
Каросерија Седан
километри 177500
Гориво Дизел
Мотор 1.6 cm, 116 ks
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање