Mercedes C 300 BlueTEC Hybrid Avangarde AT

НАСКОРО
Каросерија Седан
километри 107.000
Гориво Дизел, Хибрид
Мотор 2.2 231 ks
Година 2016
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање