• Пон – Пет: 08:00 – 18:00 | Сабота: 08:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Nissan e-NV200 Van 22Kwh

Основни податоци
Тип на возило Товарно
километри 57.000
Гориво Електрично
Мотор 22KWh-110ks
Боја Бела
Прва регистрација 06/2016
WLTP 105km
Шифра бр. 13021
Дополнителна опрема