• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Nissan e-NV200 Van 40Kwh

Основни податоци
Тип на возило Товарно
километри 41.000
Гориво Електрично
Мотор 40KWh-109ks
Боја Бела
Прва регистрација 04/2019
WLTP 170km
Шифра бр. 08539
Дополнителна опрема