Nissan Leaf Edition 30KW

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 44.000
Гориво Електрично
Мотор 30KW
Боја Бела
Прва регистрација 10/2017
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање