• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Nissan X Trail 1.6 Dci 130ks 2wd Business MT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 142.000
Гориво Дизел
Мотор 1598ccm 130KS
Боја Бела
Прва регистрација 06/2017
WLTP N/A
Шифра бр. SLG011
Дополнителна опрема