Nissan X -Trail Business 1.6 DCI 130ks 2WD MT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 157.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 130 ks
Година 2015
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање